Алергија на храна (видео анимација)

На која храна сте алергични Вие? Дали некогаш сте се запрашале зошто се јавува ваква алергиска реакција кај некого, кај други пак не? Денес нема да ви објаснуваме, туку ќе ви презентираме видео анимација преку која ќе погледнеме малку во крвните садови, и ќе се обидеме да разбереме што се алергиските реакции на храна ...

 

www.doktori.mk, 22.01.2014

Последна вест

Најчитани статии - медицина