Празниците завршија - почнуваме со вежбање

Празниците завршија, па време е добро да размислиме околу нашата форма, изглед и навики во 2014. 

Ким Стротер вели: Мора да го зголемите уделот на кардио вежбите во состав на тренингот, за да ги согорите сите оние прекумерно изедени калории во деновите кои се зад нас. Па ајде да направиме нешто добро за себе  -  ајде да вежбаме! 

За денес избравме тренинг сесии од двајца од најпознатите светски фитнес тренери.

 

Вежби за девојки со Ким Стротер:

 

 

 

 

Вежби за мажи со Скот Херман:

 

 

 

*напомена - пред почеток со вежбање, консултирајте се со вашиот лекар околу интензитетот и типот на вежбите кои смеете да ги изведувате во зависност од вашата здравствена состојба.

www.doktori.mk, 08.01.2014

Последна вест

Најчитани статии - медицина