Доктори.мк | Брзи утрински вежби погодни за празничните денови (видео) | Brzi-utrinski-vezbi-pogodni-za-paznicnite-denovi-video | Портал за медицина и здравје

Брзи утрински вежби погодни за празничните денови (видео)

За време на празниците никој не би сакал да се изложува на тешки и напорни физички вежби, па поради ова повеќето се откажуваат од секаква физичка активност. Затоа, ние денес ви презентираме лесни утрински вежби кои се погодни за празничните денови:

 

www.doktori.mk, 30.12.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби