Пет карате вежби кои можете да ги правите дома (видео)

Каратето е спорт во кој многумина уживаат или едноставно му се восхитуваат. Ако и вие сте од тие луѓе, а притоа никогаш во животот не сте имале можност да тренирате карате или пак сакате вашето дете да започне со активности во овој спорт, погледнете ги петте карате вежби кои можете да ги правите дома, во видеото кое денес ви го претставуваме.

www.doktori.mk, 17.12.2014

Последна вест

Најчитани статии - занимливости