Како се прославува новoгодишната вечер ширум светот? (видео)

По повод приближувањето на најлудата вечер во годината ние ви претставуваме едно кратко видео кое ќе ве потсети дека истата е веќе на прагот. Големите метрополи ширум светот нудат вистински сензации при прославувањето на новата година. Денешното видео можеби ќе мотивира некои од вас да посетат некоја од светските метрополи за дочекот на новата 2014 година.

 

www.doktori.mk, 16.12.2013

Последна вест

Најчитани статии - занимливости