Што се случува со организмот за време на алергија на храна? (видео анимација)

Алергија на одредена храна, сигурно ви звучи познато. Но, дали некогаш сте се запрашале што се случува во организмот за време на манифестирањето на алергијата, и што е тоа што ја причинува истата? Ако сакате да дознаете погледнете ја кратката видео анимација која ви ја претставуваме денес ...

 

www.doktori.mk, 10.12.2013

Последна вест

Најчитани статии - животен стил