Синдром на полицистични јајници (видео)

Синдромот на полицистични јајници е многу присутен кај женската популација. Тој претставува присуство на цистични формации во јајниците кај жената што се карактеризира со посебна симптоматологија, а воедно може да влијае и  врз фертилноста на жената. Што точно претставува овој синдром и како се манифестира дознајте во видео анимацијата која следува ...

 

www.doktori.mk, 09.12.2013

Последна вест

Најчитани статии - медицина