Останете во форма и во текот на зимата - осум едноставни вежби кои можете да ги изведувате дома

Зимата е период кога движењето е сведено на минимум. Ладното време не тера постојано да се возиме и да бидеме затворени во нашите домови или канцеларии. Ова е најголем непријател на линијата на нашето тело, па само за неколку месеци го уништуваме она за што сме работеле во текот на летото. Денес ви нудиме осум едноставни вежби кои можете да ги изведувате дома, а се одлични за одржување на вашата линија во текот на целата зима.

 

www.doktori.mk, 08.12.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби