Митови и заблуди поврзани со вирусот на ХИВ и Синдромот на стекната имунодефициенција (СИДА)

Од 1-ви до 7-ми декември е прогласена светската недела за борба против сидата, поради тоа ние денес се одлучивме да ве потсетиме на сите оние митови и заблуди кои се шират меѓу луѓето во врска со вирусот на ХИВ и сидата, а се целосно погрешни. Погледнете ...-не смее да се користи зa комерцијални цели и/или реемитување-

www.doktori.mk, 01.12.2015

Последна вест

Најчитани статии - медицина