Машки и женски полов систем (видео анимација)

Внатрешните и надворешните полови органи кај мажот и кај жената, нивната локализација, фунција и изглед. Денес ви нудиме видео анимација која ќе ви објасни или ќе ве потсети на градбата и фунцијата на полвите органи кај човекот и тоа на едноставен и многу интересен начин. Погледнете ...

 

www.doktori.mk, 03.12.2013

Последна вест

Најчитани статии - медицина