Ринопластика - естетска корекција на нос(видео анимација)

Естетска корекција на нос е една од најчестите постапки во пластичната хирургија. Денешната видео анимација има за цел на едноставен начин да ви објасни нешто повеќе во врска со оваа постапка. Погледнете ...

 

www.doktori.mk, 21.11.2013

Последна вест

Најчитани статии - медицина