Зголемување на пенисот со помош на имплант (видео анимација)

Дали големината е важна или не, денеска нема да зборуваме. Доколку сте од оние мажи кои сметаат дека големината на вашиот полов орган не е задоволителна и сакате нешто да превземете, тогаш ние денес ви нудиме една анимација која е кратка, но покажува што се прави за време на процедурата за вградување на имплант на пенисот, која е една од процедурите за зголемување на пенисот. Погледнете ...
 

www.doktori.mk, 18.11.2013

Последна вест

Најчитани статии - занимливости