Липосукција (видео анимација)

Што е липосукција? Како се изведува? Многумина од вас сигурно се љубопитни, некои размислуваат и да ја применат на себе оваа метода. Денес ви претставуваме една метода на липосукција. Видеото е кратко но може да ви објасни што всушност се прави на липосукцијата.

 

www.doktori.mk, 17.11.2013

Последна вест

Најчитани статии - медицина