Зголемување на градите (3D анимација)

Многу пати до сега сме објавувале видеа со разни медицински процедури. Денес сакаме да ви презентираме нешто што е тренд и многу популарно во модерното време, а тоа е зголемувањето на градите. Нема многу да објаснуваме погледнете го видеото кое ви го претставуваме денес и разберете ја процедурата на зголемување на градите ...

 

www.doktori.mk, 14.06.2014

Последна вест

Најчитани статии - медицина