Останете фит и во зима (видео вежби)

Останете фит и во зима. Денес ви претставуваме видео вежби кои се идеални за одржување во форма во зимскиот период. Вежбите се лесни, можат да се изведат во домашни услови, одземаат еден час од вашето време, но даваат резултати. Погледнете за што се работи ...

 

www.doktori.mk, 07.11.2014

Последна вест

Најчитани статии - вежби