Отстранување на канцер на мочниот меур (видео анимација)

Канцерот на мочниот меур според статистиките е честа појава и кај машката и кај женската популација. Многу од луѓето се принудени на инвазивни хируршки процедури за отстранување на овој канцер. Денес ви претставуваме една многу кратка но многу јасна видео анимација, како се отстранува канцер на мочниот меур преку пенисот. Погледнете ...

 

www.doktori.mk, 05.11.2013

Последна вест

Најчитани статии - медицина