Доведете ги вашите стомачни мускули до совршенство (видео вежби за мажи)

Се сметате за човек кој е љубител на вежбањето и обликувањето на телото? Секогаш испробувате нови начини за да ги дефинирате мускулите на вашето тело, а особено стомачните?

Тогаш време е да започнете да ги применувате вежбите кои ќе ви ги презентираме во следното видео, тие можат да се прават и дома, но бараат физичка подготвеност и пред се упорност ...

 

www.doktori.mk, 18.10.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби