Што претставува ХИВ вирусот и што е тоа што го прави толку моќен и неуништлив? (видео анимација)

Што претставува HIV вирусот и зошто е толку комплексен и не може да се излекува? Од што се состои? Како функционира? Дознајте од видео анимацијата која планираме денеска да ви ја презентираме ...

 

www.doktori.mk, 09.10.2014

Последна вест

Најчитани статии - медицина