Најдобрите зимски скијачки одморалишта во светот

Летото веќе е зад нас, есента е годишно време во кое сите се на своите работни места, но и период кога се прават планови за престојната зимска сезона. Доколку сте љубител на скијањето, зимската идила и планините, тогаш ние имаме неколку идеи за тоа кои се најдобрите зимски скијачки одморалишта во светот. Погледнете го следново видеото...

 

www.doktori.mk, 02.10.2014

Последна вест

Најчитани статии - медицина