Бидете модерна мајка - вежби за пост породилно губење на килограмите (видео вежби)

Се грижите за тоа како ќе изгледате после породувањето? Стравувате дека вашата линија ќе биде уништена, а со тоа и вашата самодоверба? Не очајувајте, ние имаме решение за вас. Се што е потребно е да се активирате, практикувајќи ги овие вежби кои се совршено добри за вас ...

 

www.doktori.mk, 01.10.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби