Хируршко отстранување на крајници (видео анимација)

Проблемот со крајниците го имаат многу луѓе. Некои едноставно се навикнуваат на хроничната состојба на своите крајници, други пак решение на проблемот бараат во нивното хируршко отстранување. Како настануваат воспалени крајници и како се изведува хируршко отстранување на истите, погледнете во кратката видео анимација која ја одбравме за денес ...

 

www.doktori.mk, 16.05.2014

Последна вест

Најчитани статии - медицина