Седум вежби за ефикасно топење на калории кај мажите (видео вежби)

И мажите и жените имаат еднаков проблем со вишокот на калории. Денес ви претставуваме седум вежби за мажи, по препорака на Крис Шенк кој важи за еден од најдобрите фитнес инструктори.  Ако редовно ги практикувате, ќе добиете совршено добра фигура, без некои посебни ограничувања во исхраната.

 

www.doktori.mk, 23.09.2014

Последна вест

Најчитани статии - вежби