Еректилна дисфункција (видео анимација)

Еректилна дисфункција е кога еден маж тешко добива ерекција или не може да ја одржи доволно долго за сексуален однос. Таа може да биде органска или психогена. На денешното кратко видео ви претставуваме како настанува една органска дисфункција. Без многу објаснување, самите ќе можете да ја воочите пречката.

 

Прочитајте повеќе за еректилната дисфункција >>>>>>>>>>

www.doktori.mk, 14.09.2013

Последна вест

Најчитани статии - медицина