Останете динамична и за време на бременоста - видео вежби за жени во прв триместар од бременоста

Останете динамична и за време на бременоста! Порано се сметало дека бремена жена не треба да се движи или тоа да го прави што помалку, но денес ова тврдење е побиено, а експертите усовршиле вежби кои ќе ви помогнат да останете витални и здрави. Денешното видео содржи баш такви вежби, а наменето е за жени кои се во првиот триместар од бременоста.

 

www.doktori.mk, 12.09.2014

Последна вест

Најчитани статии - вежби