Како да изведете здрава масажа која ќе го препороди вашето тело? (видео масажа)

Масажата за телото е нешто волшебно, нешто што дава енергија на телото, го опушта, релаксира, а кога ќе станете ќе се чувствувате едноставно како да летате. Денес ви презентираме видео со инструкции, како да изведете масажа која едноставно ќе го препороди вашето тело ...

 

www.doktori.mk, 07.09.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби