Држење на бебето - правилно кревање и спуштање (видео)

извор: www.ringeraja.mk

 

Видеото покажува, чекор по чекор, како правилно да се крева и спушта малото бебе при играње, преповивање итн. Погледнете.

 

 

 

 

 

www.doktori.mk, 06.09.2014

Последна вест

Најчитани статии - животен стил