Ослабнете со танцување - забавно, интересно и ефикасно (видео вежби за жени)

Пак сме кај губењето килограми, но овој пат ви нудиме нешто многу поинтересно. Инструкторката на ова видео ќе ви покаже како да губите килограми со помош на музика. Се што треба да направите е да го вклучите ова видео и да ја имитирате инструкторката, секој ден барем по еднаш. Попуштете го тонот на звучниците и уживајте...

 

 

www.doktori.mk, 04.09.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби