Доктори.мк | Изгубете 10 килограми за 21 ден со практикување на едноставни вежби со скокови (видео) | Izgubete-10-kilogrami-za-21-den-so-praktikuvanje-na-ednostavni-vezbi-so-skokovi | Портал за медицина и здравје

Изгубете 10 килограми за 21 ден со практикување на едноставни вежби со скокови (видео)

Сакате нешто едноставно и делотворно? Тогаш време е да ги пробате забавните вежби со скокови, со кои можете да изгубите до 10 килограми за три недели. Стиснете play уште веднаш и започнете со губењето на килограми.

 

www.doktori.mk, 03.09.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби