Зацврстете и обликувајте ги грбните мускули (видео вежби за жени)

Покрај зацврстувањето и обликувањето на стомачните мускули, од суштинска важност за вашиот изглед е и обликувањето на грбот. Денес ви претставуваме кратки видео вежби кои ќе ви покажат како да ги обликувате и зацврстите грбните мускули, со тоа да ја комплетирате вашата совршена фигура.

 

www.doktori.mk, 29.08.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби