Кога топењето на мастите и обликувањето на телото стануваат рутина - 12 минутни бикини вежби (видео)

Секси и неодоливи вежби во бикини, покрај плажа, без потреба од професионални фитнес справи. Интересно, забавно и ефикасно. Девојки, на вас останува да ги пробате овие вежби, на плажа или дома. Секако ќе бидат делотворни, а на припадниците на посилниот пол исто така им препорачуваме да го изгледаат ова видео, можеби после видеото и вие ќе добиете желба за вежби на плажа...

 

www.doktori.mk, 30.08.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби