Десетте најскапи приватни јахти во светот

Да се има јахта значи да се поседуваат сите убавини кои морето може да ни ги покаже. Убавината, раскошот и луксузот се собрани на едно место. Убавите, големи и луксузни јахти како и нивните сопственици, секогаш биле тема на интерес меѓу луѓето. Затоа денес сакаме да ве опуштиме со претставувањето на најубавите и најскапите приватни јахти во светот.

 

 

www.doktori.mk, 01.07.2013

Последна вест

Најчитани статии - занимливости