Склекови за почетници - Како правилно да ги изведувате за да бидат ефективни? (видео)

Склековите се вежби кои се практикувале уште пред многу векови. Научниците и фитнес тренерите многу пати потврдиле дека тие се многу важни за кондиција, издржливост, обликување на телото и одржување на линија.

Но, дали знаете да ги правите правилно? Без разлика што можеби сметате дека сте одлични во оваа вежба, погледнете го следното видео, негова цел е да ви објасни како правилно и здраво да ги практикувате овие вежби без притоа да ризикувате некаква повреда.

 

www.doktori.mk, 14.08.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби