Вежби и совети за опуштање и релаксирање на телото (видео)

Денес нема да ви претставуваме вежби за слабеење, затегање или обликување на телото. Ќе ви претставиме видео вежби и совети кои се многу делотворни за опуштање на телото, елиминација на стресот и активирање на сите сетила. Погледнете го видеото и опуштете се како никогаш до сега.

 

www.doktori.mk, 12.08.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби