Вежби со хулахоп - за ефикасно губење на калории (видео)

Хулахопот е навистина ефикасна играчка за согорување на калории, освен што е ефикасна е многу и забавна, особено ако за време на вежбањето ја вклучите и вашата омилена песна. Хулахопот, нашата добро позната играчка од детството, можеби е време да и се вратите ...

Ако не ви се вежба сами, пуштете го видеото кое денес ви го презентираме, инструкторката ќе ви покаже забавни начини за вежбање со хулахоп.

www.doktori.mk, 08.08.2013

Последна вест

Најчитани статии - медицина