Три едноставни рецепти за појадок кој ќе согорува масти (видео)

Досега многу зборувавме за тоа што е здраво, а што не. Како треба да изгледа еден здрав појадок, ручек или вечера. Денес ви прикажуваме интересни видеа за тоа како да зготвите здрав појадок. Почнуваме со три едноставни рецепти за појадок кој ќе согорува масти.

 

www.doktori.mk, 11.08.2014

Последна вест

Најчитани статии - исхрана