Доктори.мк | Утрински јога вежби - за здрав почеток на денот | Utrinski-joga-vezbi-za-zdrav-pocetok-na-denot | Портал за медицина и здравје

Утрински јога вежби - за здрав почеток на денот

Често се водат дискусии за тоа, дали е здраво да се започне денот со вежбање или пак не. Сепак колку и да дискутираме овие благи и рутински јога вежби секогаш ќе бидат само плус за вашето тело. Изненадете го телото ова утро на посебен начин ...

www.doktori.mk, 03.08.2014

Последна вест

Најчитани статии - вежби