Обликувајте и зацврстете ги вашите нозе - видео вежби

Неколку пати веќе спомнавме дека за една жена да има добра и секси фигура многу е важно да има добро обликувани нозе. Денес ви претставуваме интересни и ефикасни видео вежби кои ќе ви помогнат да го постигнете токму тој ефект.

 

www.doktori.mk, 07.08.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби