Кога земниот рај би имал име - Малдиви 2013 (ВИДЕO)

Aко сакате да видите како изгледа рајот на земјата, тогаш наша препорака за ова лето ви се Малдивите. Место за кое не постои човек кој може да остане рамнодушен. Видеото кое оди во продолжение е направено за туристичката сезона Малдиви 2013, погледнете го и уживајте ...

 

www.doktori.mk, 27.07.2013

Последна вест

Најчитани статии - занимливости