Секси и обликуван задник со само три минути вежбање дневно (видео вежби)

Сакате да ги обликувате вашите колкови да изгледаат, стегнато и секси, но немате доволно време? Ние имаме решение за вас. На денешниот видео клип ќе ви покажеме неколку едноставни вежби кои се прават дома одземаат само неколку минути, а притоа даваат резултати кои ги надминуваат вашите очекувања.

 

www.doktori.mk, 25.07.2014

Последна вест

Најчитани статии - вежби