10 вежби за обликување на совршено тело (ВИДЕО вежби)

Здравиот начин на живот вклучува редовно вежбање. Денес продолжуваме со презентација на вежби кои се здрави, и имаат моќ да го обликуваат вашето тело до совршенство. Во продолжение погледнете го видеото на кое ќе ви бидат презентирани вежби со чие редовно практикување можете да изградите совршена форма на вашето тело.

 

www.doktori.mk, 25.06.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби