Како да ја подобрите циркулацијата на крвта? (ВИДЕО вежби)

Слабата циркулација е чест проблем особено кај постарите лица. Подобрување на циркулацијата на крвта значи, подобрување на работата на сите органи во телото. Денес ви презентираме некои едноставни вежби кои имаат брз ефект за подобрување на крвната циркулација.

 

www.doktori.mk, 22.06.2013

Последна вест

Најчитани статии - медицина