Доктори.мк | Едноставни базен вежби за губење на килограмите (ВИДЕО) | ednostavni-bazen-vezbi-za-gubenje-na-kilogramite | Портал за медицина и здравје

Едноставни базен вежби за губење на килограмите (ВИДЕО)

Ова лето искористете го базенот мудро. Освен што ќе пливате и ќе се разладувате, искористете го базенот и за губење на килограмите. Како? Едноставно и лесно, објаснето на следното наше кратко видео...

 

www.doktori.mk, 21.06.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби