Утрински пижама вежби - за здрав почеток на денот

Утринските вежби се здрава навика, го активираат метаболизмот, го будат телото и ве подготвуваат за претстојниот ден. Пуштете го видеото кое денес ќе ви го претставиме и можете веднаш да почнете со вежбање, лесни се забавни и компактни за вежбање во пижами. Уживајте ...

www.doktori.mk, 15.06.2013

Последна вест

Најчитани статии - медицина