Доктори.мк | Најдобрите вежби за развивање на мускулите на нозете кај мажите | najdobrite-vezbi-za-razvivanje-na-muskulite-na-nozete-kaj-mazite | Портал за медицина и здравје

Најдобрите вежби за развивање на мускулите на нозете кај мажите

Развувањето на мускулите на телото е сон на секој маж. Често пати мажите не обрнуваат внимание на мускулатурата на нозете што е сосема погрешно. За да се изгради правилна мускулна форма потребно е еднакво внимание да се посвети и на мускулите на нозете.

Денес ви претставуваме кратко видео во кое се претставени најдобрите вежби за развивање на мускулите на нозете.

www.doktori.mk, 13.06.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби