3D поглед на растот и развојот на фетусот во матката, видео кое ќе ве исполни со емоции (ВИДЕО)

Едноставно неверојатно - ова е коментарот на многумина кои го погледнале ова видео. На видеото е претставен растот и развојот на фетусот во матката од самото оплодување, па се до пред породувањето. Притоа не е штедено на ниту еден детаљ.

Во ова видео е претставена целата физиологија на оплодувањето, растот и развојот на фетусот, како и оформувањето на сите негови органи. Интересно, многу професионално, а збогатено и со добри звучни ефекти. Можеби не секој од вас ќе може да ги разбере деталите во ова видео, но сигурни сме дека никој од вас нема да остане рамнодушен.

 

 

 

www.doktori.mk, 06.07.2014

Последна вест

Најчитани статии - занимливости