Изберете поинакво решение - Хипербарична кислородна терапија (ХБО)

Доколку сте изложени на стрес на работното место, имате чувство на недостаток на енергија и несоница, чести главоболки, сега и во Македонија ви е достапна популарната ХБО терапија - вашето поинакво решение за постигнување на оптимално физичко и ментално здравје.

 

Кислородот применет во услови на зголемен притисок предизвикува голем број на позитивни ефекти:

  • Елиминација на токсини од организмот

 

  • Регулирање на холестеролот и шеќерот во крвта

 

  • Стимулација на матични клетки од коскената срцевина

 

Останете млади со кралскиот третман

 

  • Зголемување на концентрацијата на кислород во крвта до 20 пати

 

  • Го забавуваат процесот на стареење на клетките на кожата и организмот во целина

 

  • брз и безболен начин со кој кожата станува сјајна и мазна - Антиејџинг третман

 

Вратете се во топ форма со примена на ХБО третмани!!!

 

  • Подобрување на вниманието и помнењето

 

  • Намалување на заморот и анксиозноста

 

  • Постигнување на квалитетен сон

 

Намалете ја употребата на многубројните медикаменти! На здрав и ефективен начин, со примена на само пет континуирани третмани, спротиставете се на недостатокот на енергија и чувството на замор.

 

 

-комерцијален текст-

 

www.doktori.mk, 31.05.2013

Последна вест

Најчитани статии - медицина