Вежби кои ќе ви помогнат да ги намалите болките во грбот (ВИДЕО)

Болки во грбот? Сите ние ја имаме искусено оваа нелагодност. Причините за појавување на овие болки може да бидат од различна природа. Сепак од каде и да потекнуваат болките единствено нешто што во моментот го посакуваме е да се ослободиме од нив. Како? Денес ви нудиме едноставни вежби со чие практикување можете да ги намалите болките во грбот.

 

www.doktori.mk, 26.05.2013

Последна вест

Најчитани статии - медицина