Подобрете го варењето на храната со практикување на едноставна јога вежба (ВИДЕО)

До сега многу пати сме пишувале разни совети за тоа како да го подобрите варењето. Сите наши совети до сега се базираа на тоа што треба да јадете или што треба да пиете за да немате проблеми со варењето. Но, денес ви претставуваме нешто сосема ново.

Може ли да се подобри варењето на храната со помош на јога вежби? Да, секако дека може. Како? Погледнете го краткото видео што следува и обидете се и вие дома да ја направите оваа вежба.

www.doktori.mk, 25.05.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби