Одржете ја вашата форма со само 15 минути вежбање дневно - вежби за слабеење за мажите (ВИДЕО)

Редовното вежбање е правило број еден за одржување на формата на телото и ефикасно слабеење, и кај мажите и кај жените. Денес ви презентираме 15 минутно видео вежби за мажи, кои можете да ги изведете дома, а со чие редовно практикување ќе ја одржите формата на телото и ќе ослабнете за само неколку недели.

www.doktori.mk, 23.05.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби