Кардиo вежби за здраво срце и витка става

Кардио вежбите се одличен начин да го зачувате здравјето на вашето срце и крвните садови, но и да ги согорите вишокот килограми и да си обезбедите витка линија. Денес ви претставуваме 15 минутни интензивни кардио вежби, пробајте и уживајте, лесни се, едноставни, а го подобруваат и расположението.

www.doktori.mk, 13.05.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби